Dispensers

Bij BCS Products begrijpen we als geen ander dat hygiëne van groot belang is in sanitaire ruimten. Vooral in openbare en commerciële ruimtes waar veel mensen komen. Hiervoor bieden wij een uitgebreide selectie aan hoogwaardige dispensers die niet alleen de hygiëne verbeteren, maar ook de efficiëntie van je faciliteit verhogen.

Alle dispensers zijn ontworpen voor zowel functionaliteit als esthetiek. Ze zijn vervaardigd van duurzame materialen en eenvoudig te installeren en onderhouden. Je kunt heel gemakkelijk de dispenser openen en aanvullen met een nieuw product. Ben je op zoek naar een dispenser voor handzeep, desinfectiemiddel, papieren handdoeken of toiletpapier? Bij ons vind je het allemaal!

Zeep dispenser

Het grootste voordeel van een sanitaire dispenser is natuurlijk het verbeteren van de hygiëne. Ze zijn ontworpen om het contact met oppervlakken te minimaliseren. Hierdoor wordt de verspreiding van ziektekiemen verminderd. Door de moderne en strakke ontwerpen van de dispensers voeg je een professionele uitstraling toe aan je faciliteit.

Daarnaast zijn de dispensers ook zuinig in gebruik. Als voorbeeld nemen we de zeepdispenser. De dispenser geeft namelijk de juiste hoeveelheid handzeep, waardoor er niet meer te veel wordt gebruikt. Zo voorkom je verspilling en is natuurlijk ook nog eens positief voor je portemonnee. 

Waarom kiezen voor BCS Products?

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Hiervoor bieden wij producten aan van topkwaliteit die zullen voldoen aan je behoeften. De dispensers zijn ideaal voor verschillende branches zoals het onderwijs, de zorg of de horeca. Naast de topkwaliteit bieden wij ook een uitstekende klantenservice en staan we altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en een passend advies op maat te geven als het gaat om de sanitaire dispensers voor jouw situatie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de dispensers van BCS Products? Neem dan snel een kijkje op onze website! Ben je geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact met ons op.