Schoonmaakbedrijven

In september 2021 telde Nederland ruim 22.000 schoonmaakbedrijven. Een behoorlijke groei als we het vergelijken met de jaren daarvoor. En dat bekent concurrentie!
Als schoonmaakbedrijf is het belangrijk dat je beschikt over de juiste schoonmaakproducten. Schoonmaakproducten die effectief en veilig te gebruiken zijn. Je wilt namelijk het beste resultaat leveren voor jouw klant en jezelf onderscheiden ten opzichte van andere schoonmaakbedrijven. Daarbij zijn er veel verschillende merken en soorten schoonmaakproducten op de markt en is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Wij helpen jou hier graag bij!

Professionele schoonmaakproducten voor schoonmaakbedrijven

Bij BCS Products vind je voor allerlei schoonmaakwerkzaamheden het passende product. Ons assortiment bestaat dan ook uit zowel schoonmaakmateriaal als reinigingsmiddelen. Wij leveren alles dat jij nodig hebt om een bedrijf, gebouw, sportschool of openbare locatie weer te laten stralen. Wel zo gemakkelijk!
Zeker als er dagelijks bezoekers, medewerkers of klanten over de vloer komen en je het gebouw iedere keer weer wilt laten opvallen met een schone uitstraling.

Jaarlijks besparen op schoonmaakmiddelen

Merk je dat de kosten van zowel de schoonmaakartikelen als reinigingsmiddelen jaarlijks nog aan de hoge kant zijn? En kun je wel wat advies in het gebruik en verbruik hiervan gebruiken? We gaan graag het gesprek aan om achter jouw pijnpunten te komen. Hierdoor kunnen we een waardevol, eerlijk en vooral passend advies geven. Zo vertellen wij jou graag met welke producten je bijvoorbeeld verspilling voorkomt en waarmee je tóch een verzorgde indruk maakt.

Vul snel en veilig jouw voorraadkast

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over onze producten? Of wil je graag weten wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op aan de hand van onderstaand contactformulier of door te bellen naar 0174 235 214!