Onderwijs

Het is voor scholen en andere onderwijsinstellingen van belang dat zij eenvoudig voorzien kunnen worden van schoonmaak- en reinigingsmiddelen. Je kunt hierbij denken aan handdoekpapier, toiletpapier, zeep, dispensers, luchtverfrissers etc. Daarnaast kan hier jaarlijks enorm op bespaard worden door simpelweg goed advies hierin te krijgen. BCS Products helpt je hier graag bij!

Ons assortiment aan schoonmaakmiddelen voor het onderwijs

Met ons grote aanbod aan schoonmaak- en reinigingsmiddelen ben je bij BCS absoluut aan het goede adres. Onze groothandel in schoonmaakmateriaal en reinigingsmiddelen levert alles wat jij nodig hebt om de omgeving weer te laten stralen.  Erg fijn op het moment dat er dagelijks grote hoeveelheden leerlingen of studenten over de vloer komen. Je kunt bij ons terecht voor:

 1. Sanitair en Hygiënepapier
  Denk hierbij aan dispensers, eco-producten, handdoekpapier, handdoekrollen, industrierollen, luchtverfrissers en nog veel meer!
 2. Glasbewassing
  Denk hierbij aan emmers, ladders, osmosewater, raamwissers en nog veel meer!
 3. Schoonmaakmateriaal
  Denk hierbij aan mopsystemen en reinigingsdoeken.
 4. Afvalzakken
  Denk hierbij aan afvalzakken voor verschillende doeleinden.
 5. Disposables
  Denk hierbij aan haarnetjes, latex handschoenen enzovoorts.

Vul snel en veilig jouw voorraadkast

Levering tot aan de werkkast

Vanzelfsprekend proberen we met alles wat we doen het zo eenvoudig, overzichtelijk en simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Dit geldt voor zowel het advies dat we geven als het gemak waarmee je onze materialen kunt bestellen via de webshop. Ook in de communicatie en bezorging van de producten proberen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo leveren we bijvoorbeeld tot aan de werkkast! Wel zo gemakkelijk toch?!

Daarbij leven we ons zo goed mogelijk in de dagelijkse schoonmaakproblemen en behoeften in. Na een goed gesprek met elkaar geven wij dan ook graag een waardevol, eerlijk en vooral passend advies waar jullie uiteindelijk echt iets mee kunnen.  Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie hierover of bekijk direct welke producten uit ons assortiment voor jou geschikt zouden zijn!