Klienr nr. 3 Sanitairreiniger 20 eco tabs

Klienr Sanitaire ECO-Tabs

Milieuvriendelijke krachtige badkamerreiniger voor het periodiek reinigen van alle sanitaire voorzieningen. Verwijdert moeiteloos al het veel voorkomende vuil en roet.

Beschrijving

Over de Klienr Sanitair ECO-Tabs

Een krachtige badkamerreiniger voor het periodiek reinigen van alle sanitaire voorzieningen. Verwijdert moeiteloos alle soorten veel voorkomend vuil en roet. Deze eco-tab is ideaal voor het reinigen van badkamers, douches, voegen, badkamertegels met harde tegels, RVS-staal en andere oppervlakken die veel voorkomen in badkamers. Voor spiegels adviseren we onze eco-tab voor glas & interieurreiniger.

Dit product is ontworpen voor de professionele, schoonmaakbadkamers. Het is uitermate geschikt voor het reinigen van harde en gladde oppervlakken. Dit product heeft de typische oranje / rode kleur en heeft een lichte geur.

Dit lichtgewicht product vermindert de behoefte aan grote opslagruimtes en hoeft niet te worden gemeten en in een 100% recyclebare spuitfles te worden gegoten. De vooraf afgemeten eco-tab kan eenvoudig in de sprayfles worden gedaan, door toevoeging van water (warm of koud) wordt deze eco-tab verdund tot een sterk geconcentreerde ontsmettingsspray.

De aanbevolen en gebruiksvriendelijke manier om onze producten te gebruiken is als volgt:

  1. Haal de Klienr eco-tab uit de doos / zak
  2. Laat het in de spuitfles, emmer of container vallen
  3. Voeg warm of koud water toe
  4. Schud of roer het een paar seconden totdat de eco-tab is opgelost
  5. U bent nu klaar om het juiste oppervlak te reinigen.