Klienr nr. 1 allesreiniger 20 eco tabs

Klienr allesreiniger tab

Milieuvriendelijke allesreiniger, zeer geschikt voor gebruik op alle waterafstotende ondergronden (PVC, linoleum, natuursteenvloeren etc.) Laat een aangename frisse geur achter na reiniging, even geschikt voor handreiniging of bij gebruik van reinigings-, schrob- en stofzuigmachines .

Beschrijving

Klienr allesreiniger ECO-tabs

Dit milieuvriendelijke product van Klienr is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van vloeren en is geschikt voor gebruik op alle waterbestendige ondergronden zoals linoleum, PVC, epoxy, giet (chape) vloeren, natuursteen en nog veel meer. Laat na het reinigen een aangenaam frisse geur achter, dit eco-product kan worden gebruikt voor handreiniging of bij het gebruik van reinigings- / schrob- en stofzuigmachines.

Door zijn neutrale PH-waarde is het niet corrosief en kan het dagelijks worden gebruikt. Dit product is verpakt in eco-tabs ontworpen voor 5 en liter emmers, tanks of containers en werkt volgens dezelfde principes van alle andere Klienr eco-producten. Stop de eco-tab in de eerder genoemde containers, vul deze container met zoet, warm of koud water, wacht even tot de eco-tab is opgelost en je bent klaar om elke vloer te reinigen waarvoor dit product geschikt is . Door zijn neutrale PH-waarde is het een niet-corrosieve, maar zeer hoogwaardige vloerreiniger, ontworpen voor professioneel gebruik. Het verwijdert gemakkelijk vetten, vuil en roet dat op keuken-, badkamer- en woonkamervloeren wordt aangetroffen. Dit product is verpakt in een 100% biologisch afbreekbare PVA plastic tab die ook toepasbaar is op de dan meer geconcentreerde spuitfles.

De aanbevolen en gebruiksvriendelijke manier om onze producten te gebruiken is als volgt:

  1. Haal de Klienr eco-tab uit de doos / zak
  2. Laat het in de spuitfles, emmer of container vallen
  3. Voeg warm of koud water toe
  4. Schud de fles of roer een paar seconden totdat de eco-tab is opgelost
  5. U bent nu klaar om het juiste oppervlak te reinigen.

Titel