Klienr nr. 2 Ontvetter 20 eco tabs

Milieuvriendelijke en fris ruikende formule, ideaal voor de dagelijkse reiniging van voedselbereidings- en consumptiegebieden. Ontworpen voor professionele keukens, restaurants en werkkantines. Moeiteloze verwijdering van dierlijke en plantaardige vetten.

Beschrijving

Over de Klienr Ontvetter ECO-Tabs

Geconcentreerd en volledig natuurlijk product voor de dagelijkse reiniging van voedselbereidings- en consumptieruimtes en apparatuur. Dit product is met name geschikt voor professionele keukens, restaurants, werkkantines en ruimtes waar met levensmiddelen wordt gewerkt en bereid. Deze formule verwijdert moeiteloos dierlijke en plantaardige vetten.

Eén eco-tab is voldoende om 650 ml water om te zetten in 650 ml ontvetter, dit maakt dit product zeer geschikt voor de professionele keuken en horeca.

In plaats van dozen met plastic flessen op te slaan, hoeft de klant nu nog maar één zak op te slaan met het gekozen aantal eco-tabs en één recyclebare spuitfles die honderden keren kan worden bijgevuld. Dit bespaart de klant opslagruimte, de mogelijkheid van chemische lekkage en natuurlijk een goedkoper en gebruiksvriendelijker navulbaar eco-product. Dit milieuvriendelijke product is ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn, zeer efficiënt in het reinigen van vetten en om een ​​frisse citrusgeur achter te laten.

De aanbevolen en gebruiksvriendelijke manier om onze producten te gebruiken is als volgt:

  1. Haal de Klienr eco-tab uit de doos / zak
  2. Laat het in de spuitfles, emmer of container vallen
  3. Voeg zoet, warm of koud water toe
  4. Schud of roer het een paar seconden totdat de eco-tab is opgelost
  5. U bent nu klaar om het juiste oppervlak te reinigen.