Glasbewassing

Bij BCS geloven we dat schone, heldere en sprankelende ramen het visitekaartje zijn van elk gebouw. Of het nu gaat om kantoren, woningen of hotels, schone ramen dragen bij aan de uitstraling van een gebouw en zorgen voor een positieve eerste indruk.

Ons glasbewassing assortiment

Bij BCS begrijpen we het belang van vlekkeloze ramen en bieden een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten, waardoor uw ramen schoon en sprankelend worden. Ontdek bij ons:

 • Complete starter set:
  Onze starter set biedt alle essentiële gereedschappen in een pakket, waardoor je zowel tijd als geld bespaart en direct aan de slag kan.
 • Emmers:
  Onze emmers zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor een effectieve en efficiënte reiniging van de ramen mogelijk is. De emmers zijn gemakkelijk te hanteren en perfect geschikt voor zowel professionele schoonmaakdiensten als thuisgebruik.
 • Ladders:
  Met de verschillende soorten ladders bieden wij de mogelijkheid om veilige toegang te krijgen tot hoger gelegen ramen en moeilijk bereikbare plaatsen. Dit terwijl je niet hoeft in te leveren als het gaat om veiligheid en stabiliteit.
 • Sponzen:
  Onze sponzen hebben een uitstekend absorptievermogen, wat betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het uitwringen van de spons en meer tijd kunt besteden aan het reinigen van de ramen.

Waarom kiezen voor BCS Products?

Onze prioriteit is het aanbieden van producten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons centraal. Naast de hoogwaardige kwaliteit bieden we een vriendelijke klantenservice waarbij we altijd klaarstaan om al je vragen te beantwoorden en een passend advies op maat te geven als het gaat om glasbewassing.

Bij BCS Products staat de hygiëne van je gebouw of woning voorop. Ontdek ons assortiment glasbewassing en zorg voor een schone en veilige omgeving voor jezelf, jouw medewerkers en klanten.

Op die manier streven we samen naar optimale hygiëne!