Nieuws2023-05-25T16:33:47+00:00

Nieuws

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws over onze diensten en producten. Bekijk al onze berichten hieronder:

Waarom schoonmaak groothandel essentieel is voor de professionele schoonmaakbranche

In de professionele schoonmaakbranche draait alles om efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Bedrijven moeten voldoen aan hoge hygiënestandaarden. Hier komt de rol van een schoonmaak groothandel in beeld. In deze blog kom je erachter waarom een schoonmaak groothandel essentieel is voor de professionele schoonmaakbranche.

juni 13th, 2024|

Een bezem als basis voor een schone omgeving

Bij BCS Products weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste schoonmaakgereedschappen te hebben. Een van de meest belangrijke en vaak onderschatte hulpmiddelen in elke schoonmaakset is de bezem. In deze blog ontdek je waarom een goede bezem onmisbaar is voor een efficiënte en effectieve schoonmaakroutine.

juni 4th, 2024|

De rol van schoonmaak in het voorkomen van ziektes

Hygiëne en gezondheid is een belangrijk aandachtspunt die we niet mogen onderschatten. Schoonmaken speelt namelijk een cruciale rol in het voorkomen van ziektes, zowel in huiselijke als professionele omgevingen. In deze blog kom je erachter hoe effectieve schoonmaakpraktijken bijdragen aan een gezondere omgeving.

mei 29th, 2024|

Waarom een goede schoonmaakborstel essentieel is

In de drukke werelden van horeca, zorg en onderwijs is schoonmaken meer dan een dagelijkse taak. Het is een cruciaal onderdeel dat direct invloed heeft op de gezondheid, veiligheid en tevredenheid van klanten, patiënten en studenten. Bij BCS Products begrijpen we als geen ander het belang van effectieve schoonmaakmethoden en willen we de aandacht vestigen op een essentieel hulpmiddel, namelijk de schoonmaakborstel. In deze blog kom je erachter waarom een goede borstel onmisbaar is voor de schoonmaakwerkzaamheden en welke verschillende soorten borstels beschikbaar zijn.

mei 23rd, 2024|

Glasbewassing tools voor schitterende ramen

Schone ramen kunnen een enorm verschil maken in de uitstraling van een gebouw. Of het nu gaat om een huis, kantoorpand of horeca ruimte, overal is het even belangrijk. Maar het bereiken van die vlekkeloze, streeploze glans vereist meer dan alleen een spons en wat water. In deze blog kom je erachter welke tools nodig zijn voor een professionele glasbewassing. Hierdoor zullen je ramen altijd schitteren.

mei 16th, 2024|

Werkplek schoonmaken, waarom is het zo belangrijk?

Een schone werkplek is ontzettend belangrijk voor je medewerkers. Wanneer ze werkzaam zijn in een schone en hygiënische omgeving zullen ze betere resultaten behalen en minder verzuimen. In dit artikel kom je erachter waarom het zo belangrijk is om de werkplek schoon te houden en hoe je dit het beste kunt doen. Lees dus snel verder!

april 11th, 2024|

School schoonmaken zorgt voor betere studieresultaten

Een schone en opgeruimde klas is ontzettend belangrijk voor kinderen. Wanneer dit allemaal netjes op orde is zullen ze zich beter kunnen concentreren en gaan zelfs de studieresultaten omhoog. Ben je nieuwsgierig waarom een schone klas zo belangrijk is en wat hier allemaal voor nodig is? In dit artikel krijg je antwoord op al je vragen. Lees dus snel verder!

maart 28th, 2024|

Waarom kiezen voor een schoonmaak groothandel om slim in te kopen?

In iedere omgeving waar je komt, is hygiëne van cruciaal belang. Schoonmaken is daarom een belangrijke taak die regelmatig moet worden uitgevoerd. Dit vereist dan ook vaak aanschaf van diverse schoonmaakproducten en -benodigdheden. Wanneer je verantwoordelijk bent voor de schoonmaak inkopen voor je bedrijf, school, zorginstelling of andere organisatie, is het natuurlijk wel van belang dit slim aan te pakken. Een van de beste manieren is om te kiezen voor een schoonmaak groothandel waar je al je benodigdheden kunt aanschaffen. In deze blog kom je erachter waarom. Lees dus snel verder!

maart 21st, 2024|