Nieuws2023-05-25T16:33:47+00:00

Nieuws

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws over onze diensten en producten. Bekijk al onze berichten hieronder:

Schoonmaakmaterialen; hoe kun je de levensduur verlengen?

Schoonmaakmaterialen zijn een cruciale investering voor elk bedrijf, van kantoren tot horeca omgevingen. Door goed voor je schoonmaakmaterialen te zorgen, kun je niet alleen geld besparen, maar ook de effectiviteit van je schoonmaakroutine verbeteren. In deze blog kom je erachter hoe je de levensduur van je materialen kunt verlengen door een aantal tips en tricks.

juli 18th, 2024|

De onmisbare rol van hygiënepapier in een medische omgeving

In een medische omgeving draait alles om veiligheid, efficiëntie en hygiëne. Elke dag komen zorgverleners in contact met patiënten die mogelijk kwetsbaar zijn voor infecties en andere gezondheidsrisico's. Een essentieel, maar vaak over het hoofd gezien, element in deze omgeving is hygiënepapier. Van papieren handdoekjes tot wegwerpbare poetsdoeken en medische rollen, hygiënepapier speelt een cruciale rol in het waarborgen van een schone en veilige zorgomgeving.

juli 4th, 2024|

Tips voor het opslaan en organiseren van schoonmaakspullen in je magazijn

Het efficiënt opslaan en organiseren van schoonmaakspullen in je magazijn is cruciaal voor een vlotte bedrijfsvoering. Een goed georganiseerde opslagruimte bespaart tijd, verhoogt de productiviteit en vermindert het risico op ongelukken. In deze blog vind je een aantal tips om je magazijn optimaal in te richten.

juni 26th, 2024|

Waarom een schoonmaak groothandel essentieel is voor de professionele schoonmaakbranche

In de professionele schoonmaakbranche draait alles om efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Bedrijven moeten voldoen aan hoge hygiënestandaarden. Hier komt de rol van een schoonmaak groothandel in beeld. In deze blog kom je erachter waarom een schoonmaak groothandel essentieel is voor de professionele schoonmaakbranche.

juni 13th, 2024|

Een bezem als basis voor een schone omgeving

Bij BCS Products weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste schoonmaakgereedschappen te hebben. Een van de meest belangrijke en vaak onderschatte hulpmiddelen in elke schoonmaakset is de bezem. In deze blog ontdek je waarom een goede bezem onmisbaar is voor een efficiënte en effectieve schoonmaakroutine.

juni 4th, 2024|

De rol van schoonmaak in het voorkomen van ziektes

Hygiëne en gezondheid is een belangrijk aandachtspunt die we niet mogen onderschatten. Schoonmaken speelt namelijk een cruciale rol in het voorkomen van ziektes, zowel in huiselijke als professionele omgevingen. In deze blog kom je erachter hoe effectieve schoonmaakpraktijken bijdragen aan een gezondere omgeving.

mei 29th, 2024|

Waarom een goede schoonmaakborstel essentieel is

In de drukke werelden van horeca, zorg en onderwijs is schoonmaken meer dan een dagelijkse taak. Het is een cruciaal onderdeel dat direct invloed heeft op de gezondheid, veiligheid en tevredenheid van klanten, patiënten en studenten. Bij BCS Products begrijpen we als geen ander het belang van effectieve schoonmaakmethoden en willen we de aandacht vestigen op een essentieel hulpmiddel, namelijk de schoonmaakborstel. In deze blog kom je erachter waarom een goede borstel onmisbaar is voor de schoonmaakwerkzaamheden en welke verschillende soorten borstels beschikbaar zijn.

mei 23rd, 2024|

Glasbewassing tools voor schitterende ramen

Schone ramen kunnen een enorm verschil maken in de uitstraling van een gebouw. Of het nu gaat om een huis, kantoorpand of horeca ruimte, overal is het even belangrijk. Maar het bereiken van die vlekkeloze, streeploze glans vereist meer dan alleen een spons en wat water. In deze blog kom je erachter welke tools nodig zijn voor een professionele glasbewassing. Hierdoor zullen je ramen altijd schitteren.

mei 16th, 2024|