BCS Products
BCS Products
Home / Nieuws
Nieuws2023-05-25T16:33:47+00:00

Nieuws

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws over onze diensten en producten. Bekijk al onze berichten hieronder:

Hoe richt jij je toiletruimte hygiënisch in?

Het maakt niet uit in wat voor branche je werkzaam bent. Overal is het belangrijk om erover na te denken hoe je je toiletruimte hygiënisch inricht. Dit is van belang om de medewerkers met zo min mogelijk ziekteverwekkers in aanraking te laten komen. In dit artikel kom je erachter hoe je je toiletruimte efficiënt en hygiënisch inricht.

mei 25th, 2023|

Hoe kies je de juiste schoonmaak handschoenen?

Als je gaat schoonmaken is het van belang dat je hierbij de juiste schoonmaak handschoenen kiest. Aangezien er verschillende soorten handschoenen op de markt zijn, is dit soms lastiger dan dat je je in eerste instantie kon bedenken. Daarbij zijn er een aantal varianten waarbij je last kunt krijgen van bijvoorbeeld huidirritatie, allergische reacties of zelfs letsel. Op deze pagina lees je dan ook meer over welke factoren je moet overwegen bij het kiezen van de juiste schoonmaak handschoenen.

april 20th, 2023|

Telescoopsteel: Een handig hulpmiddel voor schoonmaak op hoogtes

De telescoopsteel is een zeer handig hulpmiddel dat in veel verschillende situaties van pas kan komen. Of het nu gaat om het reinigen van ramen, schilderen van plafonds, snoeien van bomen of het schoonmaken van ventilatieroosters; een telescoopsteel kan u helpen bij het bereiken van moeilijk bereikbare plaatsen zonder dat u op een ladder hoeft te klimmen. In dit artikel bespreken we wat een telescoopsteel is, hoe het werkt en waarvoor het kan worden gebruikt.

maart 30th, 2023|

Alles wat je moet weten over de microvezeldoek

De microvezeldoek is tegenwoordig een populair hulpmiddel bij het schoonmaken en huishoudelijke taken. De doek is gemaakt van ultrafijne synthetische vezels die zijn geweven tot een doek en die uitermate geschikt is voor het reinigen van verschillende oppervlakken in het huis. In dit artikel bespreken we de voordelen en veelzijdigheid ervan. Lees mee!

februari 22nd, 2023|

Hoe voorkom je de verspreiding van bacteriën en virussen?

Niemand wilt natuurlijk ziek worden door in aanraking te komen met bacteriën en virussen. Het is daarom belangrijk om verspreiding van deze ziekteverwekkers te voorkomen... Maar hoe doe je dit? In dit artikel lees je alle handige tips en tricks die je hiervoor moet weten.

januari 27th, 2023|

Titel