Nieuws2023-05-25T16:33:47+00:00

Nieuws

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws over onze diensten en producten. Bekijk al onze berichten hieronder:

De voordelen van wegwerp handschoenen

In de wereld van hygiëne en veiligheid worden wegwerp handschoenen steeds belangrijker, ze spelen een cruciale rol in verschillende sectoren. Vooral in de horeca, waar strenge gezondheidsnormen en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, spelen deze handschoenen een essentiële rol. In dit artikel lees je wat de voordelen zijn en waarom ze onmisbaar zijn in de horecawereld.

november 29th, 2023|

Bio afvalzakken: Wat maakt ze zo speciaal?

In de afgelopen jaren is er steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Bedrijven willen hun steentje bijdragen aan een beter milieu, en dat begint bij het verminderen van hun afval. Een van de manieren om dit te doen, is door gebruik te maken van bio afvalzakken. In dit artikel gaan we dieper in op het belang van bio afvalzakken en de voordelen van het gebruik ervan.

oktober 18th, 2023|

De verschillende soorten dispensers op een rijtje!

Dispensers zijn alledaagse helden die zorgen voor een georganiseerde en efficiënte distributie van hygiëneproducten. In dit artikel duiken we dan ook dieper in op de wereld van dispensers en kom je erachter welke verschillende varianten er allemaal zijn. Ook vertellen we je meer over alle voordelen. Lees mee! 

augustus 21st, 2023|

Ontdek de magie van schoonmaken met osmose water!

Schoonmaken is soms een lastige klus. Vooral wanneer je te maken hebt met hardnekkige vlekken, strepen op ramen en oppervlakken die maar niet helemaal schoon lijken te worden. Natuurlijk hebben wij een oplossing om het schoonmaken een stuk gemakkelijker en effectiever te maken, namelijk osmose water. In deze blog kom je erachter wat dit precies is en waarom het de beste keuze is voor een sprankelende schone omgeving. 

juli 31st, 2023|

Duurzaam schoonmaken: Hoe ga je te werk?

Schoonmaken is enorm belangrijk voor de hygiëne en het behoud van je spullen. Daarom zijn er in de winkels heel veel verschillende schoonmaakmiddelen te vinden. Maar heb je zo veel verschillende producten eigenlijk wel nodig? In dit artikel lees je hoe je duurzaam kunt schoonmaken en welke producten hier geschikt voor zijn!

juni 5th, 2023|

Hoe richt jij je toiletruimte hygiënisch in?

Het maakt niet uit in wat voor branche je werkzaam bent. Overal is het belangrijk om erover na te denken hoe je je toiletruimte hygiënisch inricht. Dit is van belang om de medewerkers met zo min mogelijk ziekteverwekkers in aanraking te laten komen. In dit artikel kom je erachter hoe je je toiletruimte efficiënt en hygiënisch inricht.

mei 25th, 2023|

Hoe kies je de juiste schoonmaak handschoenen?

Als je gaat schoonmaken is het van belang dat je hierbij de juiste schoonmaak handschoenen kiest. Aangezien er verschillende soorten handschoenen op de markt zijn, is dit soms lastiger dan dat je je in eerste instantie kon bedenken. Daarbij zijn er een aantal varianten waarbij je last kunt krijgen van bijvoorbeeld huidirritatie, allergische reacties of zelfs letsel. Op deze pagina lees je dan ook meer over welke factoren je moet overwegen bij het kiezen van de juiste schoonmaak handschoenen.

april 20th, 2023|

Telescoopsteel: Een handig hulpmiddel voor schoonmaak op hoogtes

De telescoopsteel is een zeer handig hulpmiddel dat in veel verschillende situaties van pas kan komen. Of het nu gaat om het reinigen van ramen, schilderen van plafonds, snoeien van bomen of het schoonmaken van ventilatieroosters; een telescoopsteel kan u helpen bij het bereiken van moeilijk bereikbare plaatsen zonder dat u op een ladder hoeft te klimmen. In dit artikel bespreken we wat een telescoopsteel is, hoe het werkt en waarvoor het kan worden gebruikt.

maart 30th, 2023|

Titel