Nieuws2023-05-25T16:33:47+00:00

Nieuws

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws over onze diensten en producten. Bekijk al onze berichten hieronder:

Werkplek schoonmaken, waarom is het zo belangrijk?

Een schone werkplek is ontzettend belangrijk voor je medewerkers. Wanneer ze werkzaam zijn in een schone en hygiënische omgeving zullen ze betere resultaten behalen en minder verzuimen. In dit artikel kom je erachter waarom het zo belangrijk is om de werkplek schoon te houden en hoe je dit het beste kunt doen. Lees dus snel verder!

april 11th, 2024|

School schoonmaken zorgt voor betere studieresultaten

Een schone en opgeruimde klas is ontzettend belangrijk voor kinderen. Wanneer dit allemaal netjes op orde is zullen ze zich beter kunnen concentreren en gaan zelfs de studieresultaten omhoog. Ben je nieuwsgierig waarom een schone klas zo belangrijk is en wat hier allemaal voor nodig is? In dit artikel krijg je antwoord op al je vragen. Lees dus snel verder!

maart 28th, 2024|

Waarom kiezen voor een schoonmaak groothandel om slim in te kopen?

In iedere omgeving waar je komt, is hygiëne van cruciaal belang. Schoonmaken is daarom een belangrijke taak die regelmatig moet worden uitgevoerd. Dit vereist dan ook vaak aanschaf van diverse schoonmaakproducten en -benodigdheden. Wanneer je verantwoordelijk bent voor de schoonmaak inkopen voor je bedrijf, school, zorginstelling of andere organisatie, is het natuurlijk wel van belang dit slim aan te pakken. Een van de beste manieren is om te kiezen voor een schoonmaak groothandel waar je al je benodigdheden kunt aanschaffen. In deze blog kom je erachter waarom. Lees dus snel verder!

maart 21st, 2024|

Handdoek dispenser; verbeter de werkplekhygiëne

Ook in de zakenwereld staat gezondheid en het welzijn van werknemers op de voorgrond. Werknemers verwachten namelijk niet alleen een werkomgeving die veilig en gezond is, maar ook schoon en hygiënisch. In dit artikel kom je achter de voordelen van een handdoek dispenser en waarom dit een slimme investering is om je werkplek hygiënisch te houden.

februari 29th, 2024|

Schoonmaken in de zorg

Schoonmaken in de zorg is uiteraard ontzettend belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van zowel patiënten als medewerkers. Schoonmaken in de zorgsector is heel anders dan op een kantoor vanwege de hoge hygiënische normen. In dit artikel lees je meer waarom schoonmaken in de zorg zo belangrijk is en waar extra op gelet moet worden. 

februari 15th, 2024|

Osmosewater als geheim wapen voor glanzende oppervlakken

Heb je ooit gehoord van osmosewater? Het is een ware revolutie op het gebied van schoonmaken en biedt talloze voordelen ten opzichte van gewoon kraanwater. In deze blog gaan we dieper in op de betoverende eigenschappen van osmosewater en waarom het een essentieel hulpmiddel kan zijn in je schoonmaakroutine.

februari 14th, 2024|

Schoonmaken bij ouderen? Dit heb je nodig!

Het zorgen voor een schone leefomgeving bij ouderen die zelf niet meer in staat zijn om dit te doen, is een taak die met grote dankbaarheid vervuld wordt. In deze blog geven wij allerlei handige tips over wat voor reinigingsmiddelen je het beste kunt gebruiken en wat je absoluut niet mag vergeten. Lees dus snel verder!

februari 8th, 2024|

Titel