Nieuws
Op deze pagina vind je al het laatste nieuws over onze diensten en producten. Bekijk al onze berichten hieronder:
Telescoopsteel: Een handig hulpmiddel voor schoonmaak op hoogtes
De telescoopsteel is een zeer handig hulpmiddel dat in veel verschillende situaties van pas kan komen. Of het nu gaat om het reinigen van ramen, schilderen van plafonds, snoeien van bomen of het schoonmaken van ventilatieroosters; een telescoopsteel kan u helpen bij het bereiken van moeilijk bereikbare plaatsen zonder dat u op een ladder hoeft te klimmen. In dit artikel bespreken we wat een telescoopsteel is, hoe het werkt en waarvoor het kan worden gebruikt.
Alles wat je moet weten over de microvezeldoek
De microvezeldoek is tegenwoordig een populair hulpmiddel bij het schoonmaken en huishoudelijke taken. De doek is gemaakt van ultrafijne synthetische vezels die zijn geweven tot een doek en die uitermate geschikt is voor het reinigen van verschillende oppervlakken in het huis. In dit artikel bespreken we de voordelen en veelzijdigheid ervan. Lees mee!
Ramen wassen zonder strepen? Dit heb je nodig!
Ramen wassen zonder strepen is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Om die reden is het van belang om de juiste materialen te gebruiken. In dit artikel vertellen we hier graag meer over en geven we een concreet voorbeeld van een stappenplan. Lees je mee?
Hoelang kun je schoonmaakmiddelen bewaren?
Daar waar we bij etenswaren goed in de gaten houden tot wanneer deze houdbaar zijn, kijken we hier bij schoonmaakmiddelen minder naar. Dit terwijl hier ook gewoon een houdbaarheidsdatum op zit. In dit artikel lees je onder andere over waarom dit zo is!
Hoe voorkom je de verspreiding van bacteriën en virussen?
Niemand wilt natuurlijk ziek worden door in aanraking te komen met bacteriën en virussen. Het is daarom belangrijk om verspreiding van deze ziekteverwekkers te voorkomen... Maar hoe doe je dit? In dit artikel lees je alle handige tips en tricks die je hiervoor moet weten.
Voedselveiligheid in de horeca
In de horecabranche is het van belang dat men hygiënisch te werk gaat. Dit is van groot belang voor de voedselveiligheid, zodat er geen bacteriën en vuil in het eten van je gasten komt. Ben je nieuwsgierig waar je allemaal rekening mee moet houden en wat voor producten je hiervoor nodig hebt? Lees dan snel verder!